Niets minder dan de hoogste kwaliteit

Wij werken enkel met kwaliteitsmerken, zodat u volop kunt genieten.

Uw buitenkeuken is niet compleet zonder een goede barbecue, oven, spoelbak en een mooi aanrechtblad. Wij werken enkel met merken waar wij in geloven. En dat doen we niet voor niets: met deze kwaliteit kunt u jarenlang heerlijke gerechten bereiden in uw eigen tuin.

Gaat u voor een BBQ op gas, kolen of hout?

Van een gasbarbecue tot de welbekende Big Green Egg; wij leveren verschillende soorten inbouw barbecues en ovens. Met welk type barbecue breidt u uw buitenkeuken uit?

Glimmende perfectie

Het Canadese merk Napoleon Grills is één van specialisten in inbouwbarbecues en heeft van alle barbecuemerken misschien wel het meest uitgebreide assortiment. Napoleon Grills heeft al verschillende Vesta Awards gewonnen voor hun bbq’s!

Italiaans design

Het is mogelijk dat dit merk al bij u bekend is. Boretti heeft namelijk al ruim 20 jaar ervaring in barbecues! Boretti weet innovatieve technieken goed te combineren met eenvoud. De inbouwbarbecues van Boretti zijn dan ook erg toegankelijk én brengen tegelijkertijd een stukje Italië in uw tuin. 

Chique afwerking

Het zeer luxe Steel Cucine is een authentiek Italiaans merk dat gericht is op binnen- en buitenkeukens van zeer hoge kwaliteit. Steel Cucine combineert uniek design, vakmanschap en massief staal van de hoogste kwaliteit. Alles wordt met de hand gemaakt in Italië.

Ovens waar je u tegen zegt

Naast gasbbq’s hebben we ook gekozen voor een kwaliteitsmerk in houtovens. Het Italiaanse merk Alfa Forni is een oud familiebedrijf dat gespecialiseerd is in hout- en gasoven voor thuis en professioneel gebruik. Alfa Forni onderscheidt zich in design en performance.

Uniek keramiek

Eigenlijk hoeft er weinig gezegd te worden over het merk Big Green Egg. Het is inmiddels een begrip geworden in de barbecue wereld en het is wereldwijd de bekendste kamado barbecue. Wij zijn dan ook trots dan we met Big Green Egg mogen samenwerken.

ALLEEN HET BESTE HOUT IS GOED GENOEG VOOR ONS

Europees eiken

Eikenhout is een van de populairste houtsoorten van de wereld. Het wordt al eeuwenlang gebruikt voor het bouwen van meubels. Wij werken met sterk Europees eikenhout dat voorzien is van het FSC keurmerk, wat betekent dat het op een verantwoorde wijze gekapt wordt.

Western Red Cedar

Als een van de weinigen in Nederland en België werken wij met exclusief Western Red Cedar hout. Het Canadese houtsoort is voorzien van het FSC keurmerk en heeft een prachtige uitstraling. Daarnaast is Western Red Cedar hout het neusje van de zalm als het gaat om duurzaamheid. De planken zijn goed gedroogd en bevatten een natuurlijke olie die het hout beschermt tegen verrotting. Met western red cedar hout heeft u jarenlang geen omkijken naar uw buitenkeuken en kunt u optimaal genieten.

ONZE AANRECHTBLADEN ZIJN DE REAL DEAL.

IONIA

IONIA is een Italiaanse producent van keukenbladen. Ze zijn echte ambachtslieden in hun vak. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, bekijk daarom de onderstaande video voor meer informatie over IONIA.

KOK Beton

KokBeton is gespecialiseerd in het maken van betonnen en natuurstenen aanrechtbladen. Alle aanrechtbladen worden met de hand gemaakt en kunnen precies op maat worden gemaakt. De bladen worden behandeld zodat ze bestand zijn tegen vorst en zodat de aanrechtbladen onderhoudsvrij zijn!

Wilt u deze kwaliteit ook in de tuin?

Onze specialisten kijken graag met u naar een op maat gemaakte buitenkeuken.
Kijk wat wij voor u kunnen betekenen