Geniet van het buitenleven met uw eigen buitenkeuken

Wij hebben een aantal buitenkeukens voor u samengesteld, opgebouwd uit modules. Alle modellen die u ziet zijn beschikbaar in drie verschillende kleuren: naturel (beits of lijnolie), zwart of hazelnoot. De tekening van het hout is duidelijk zichtbaar. Door de uv-bestendige beits verkleurd het hout niet door de zon.

Meer informatie

  • Geen zichtbare schroeven
  • Verstelbare keuken d.m.v. stelpoten
  • Zichtzijdes afgewerkt
  • Softclose scharnieren
  • Design greepjes
  • Standaard voorzien met lijnolie
  • Olie, lak of beits (3 kleuren)
  • Ruimte voor gasfles
  • Voorzien van plint aan alle zichtzijdes

SALOMÉ

Afmetingen: 219 x 70 x 92
De SALOMÉ is een compacte buitenkeuken van Canadees Red Cederhout. In het midden wordt de barbecue geplaatst, daaromheen twee kasten. In één kast rechts is er ruimte om uw gasfles op te bergen. Deze keuken is voorzien van stelpoten, softclose scharnieren en in het tweede kastje een legplank. De SALOMÉ komt met een Napoleon Grills Barbecue Lex 485. Het aanrechtblad van deze buitenkeuken is gemaakt van keramiek en heeft een betonlook.

Standaard krijgt de SALOMÉ een behandeling met lijnolie, andere opties zijn mogelijk zoals een hazelnoot of zwarte beits.

Deze keuken is verkrijgbaar vanaf €3700,-

VRAAG OFFERTE OP

ELISEBA

Afmetingen: 301 x 60 x 92

De Eliseba is een grotere en luxere buitenkeuken. De keuken is gemaakt van Europees Eikenhout. Deze houtsoort staat erom bekend dat het relatief veel werkt. Daarom hebben wij een techniek ontworpen, waardoor dit bij uw buitenkeuken geen problemen oplevert. Uw buitenkeuken blijft de komende jaren strak! Bij deze buitenkeuken heeft u keuze tussen de gasbarbecue van Boretti: de Ligorio of de hybride (gas en kolen)barbecue van Boretti: de Ibrido. Een extra toevoeging ten opzichte van de SALOMÉ is de Lorreine rvs-spoelbak met kraan. De buitenkeuken ELISEBA heeft een donker graniet aanrechtblad.

Deze keuken is verkrijgbaar vanaf €5700,-
VRAAG OFFERTE OP

NOAH

Afmetingen: 199 x 72 x 89

De NOAH is speciaal ontworpen, in samenwerking met Kok Beton, om de grote, zware Big Green Egg Large te dragen. We hebben er daarom voor gekozen om dit model te verstevigen met een stalen frame. De NOAH is voorzien van zwarte industriële zwenkwielen met remmen, waardoor de buitenkeuken verrijdbaar is.

De NOAH is gemaakt van Canadees Red Cederhout. Exclusieve extra’s zijn de mini koelkast, keukenhaakjes en een prullenbak. Deze extra’s zorgen voor extra gemak: een koud drankje, het ophangen van uw barbecuetools en het weggooien van uw afval.

Deze keuken is verkrijgbaar vanaf €7500,-

VRAAG OFFERTE OP

ISAIAH

Afmetingen: 371 x 70 x 92

Deze hout gestookte oven is perfect om een pizza te stoken op Italiaanse wijze. De ISAIAH is dé buitenkeuken voor de liefhebber van de Italiaanse keuken. De keuken is voorzien van een Lorreine rvs-spoelbak met kraan en heeft een donker graniet aanrechtblad. De ISAIAH is gemaakt van Europees Eikenhout en, net zoals bij de ELISEBA, gebruiken wij een speciaal ontworpen techniek om werking van het hout tegen te gaan. Deze keuken is als enige ingericht met een ladekast, makkelijk voor al uw keukengerei.

Deze keuken is verkrijgbaar vanaf €8500,-

VRAAG OFFERTE OP

Vraag een offerte op

Laat uw gegevens hier achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Natuurlijk gaan wij respectvol met uw gegevens om.