Luxe buitenkeuken laten maken

Een luxe buitenkeuken voor iedere tuin

Geniet het hele jaar door van het buitenleven met een luxe buitenkeuken. Bij Houtdoor zijn we gespecialiseerd in het maken van een houten luxe buitenkeuken.

Door het gebruik van hout zijn onze buitenkeukens erg duurzaam en in vele verschillende stijlen te verkrijgen. Zo kunnen wij voor elke tuin een gepaste exclusieve buitenkeuken creëren.

Ons doel is om de luxe van je keuken in huis door te trekken naar de tuin. Zo wordt je tuin een verlengstuk van de woonkamer.

Duurzame houtsoorten

Onze vakmensen werken al jarenlang met hout en hebben veel ervaring opgedaan. Door te kiezen voor duurzame houtsoorten zorgen we er voor dat de kwaliteit van een luxe buitenkeuken hoog blijft.

Daarnaast is hout ook een natuurlijk product en milieuvriendelijk materiaal. Zo kan je op een bewuste manier genieten van het buitenleven.

Kwaliteitsmerken voor een luxe buitenkeuken

Luxe en comfort staan centraal in onze luxe buitenkeukens. Om die reden werken we enkel samen met kwaliteitsmerken. Denk hierbij aan barbecues van Big Green Egg en Napoleon.

Ben je benieuwd welke merken wij nog meer gebruiken om de kwaliteit van onze keukens te waarborgen?

Een luxe buitenkeuken op maat

Stap 1

Uw wensen

Nadat u contact met ons heeft opgenomen, of een vrijblijvende offerte heeft aangevraagd, plannen wij met u een brainstormsessie om de buitenkeuken in kaart te brengen.

Deze brainstormsessie vindt plaats op een van onze showroomlocaties, online via een videocall of bij u thuis.

Stap 2

3D Ontwerp

Na onze brainstormsessie gaan we voor u aan de slag. We beginnen met het uitwerken van uw wensen en creëren daaruit een 3D ontwerp.

Zodra deze compleet is ontvangt u van ons het uitgewerkte 3D ontwerp met bijbehorende prijsindicatie. Uw contactpersoon zal daarbij nog een telefonische toelichting geven.

Stap 3

Terugkoppeling

Zodra u rustig naar het 3D ontwerp en de prijsindicatie heeft kunnen kijken willen we deze graag even met u nabespreken. Dit doen wij bij voorkeur via een videocall.

Blijkt er tijdens de terugkoppeling dat er iets moet worden aangepast aan het ontwerp? Dan zullen wij een nieuw 3D ontwerp maken* inclusief een nieuwe prijsindicatie.

Stap 4

Offerte

Indien het 3D ontwerp en de prijsindicatie akkoord zijn zullen wij een definitieve offerte maken. Deze ontvangt u per e-mail.

Zodra de offerte is ondertekend en aan de betalingsconditie is voldaan zal de buitenkeuken in productie gaan.

Stap 5

Productie

We gaan aan de slag met uw buitenkeuken. We bouwen de constructie van uw buitenkeuken op een duurzame manier zodat uw buitenkeuken geschikt is voor het zomer- en winterseizoen.

We zijn gemiddeld 6 tot 8 weken met uw buitenkeuken bezig, afhankelijk van de drukte.

Stap 6

Plaatsing

En dan is het zo ver: uw eigen buitenkeuken wordt geplaatst! Onze professionele monteurs zetten de buitenkeuken op zijn plek en zorgen dat hij klaar is om gebruikt te worden.

*De eerste 3 stappen zijn kosteloos, mits de eerste 3D tekening voldoet aan uw wensen. Zodra deze moet worden aangepast in stap 3 vragen wij een vergoeding (€250,-).

Indien de offerte doorgaat wordt de vergoeding verrekend in de totaalprijs.

Een eigen contactpersoon

Communicatie is belangrijk bij het uitwerken van een nieuwe luxe buitenkeuken. Bij Houtdoor krijg je een eigen contactpersoon waarmee je al je wensen kunt bespreken. Ook na de ontwerpfase kun je met al je vragen bij het contactpersoon terecht. Deze blijft namelijk van begin tot eind betrokken bij jou project.

Jij beslist, wij creeëren

Om een droom te kunnen realiseren moeten alle wensen besproken worden. Wij vinden het belangrijk dat je met al jou wensen bij ons terecht kunt, zodat wij je kunnen adviseren. Voor ons is niets te gek en we zoeken graag naar de beste oplossingen. Zodra alle wensen bij ons bekend zijn en we gezamenlijk tot een ontwerp zijn gekomen starten wij met het creëren van jouw nieuwe luxe buitenkeuken.

Tijdens de productie houd je contactpersoon je op de hoogte. We bespreken wanneer de buitenkeuken geïnstalleerd kan worden en zorgen dat alles goed afgeleverd wordt. Voor je het weet kan je genieten van je eigen luxe buitenkeuken!

Moderne buitenkeuken met een warme uitstraling

Het project in Bergschenhoek kwam op ons pad door 1 van onze partners. De doelstelling was om een luxe buitenkeuken te creëren die passend is het totaalplan van de tuin. [….]

De Coffee Corner

In de schitterende bosachtige omgeving van Zeist mochten we een elegante maatwerk buitenkeuken realiseren die volledig “in blend” bij de imposante massief eiken overkapping. […]

Mis niets van Houtdoor

Dit is wat klanten van ons vinden:

[trustindex no-registration=google]

Wil je nog meer inspiratie?

Ontvang gratis ons inspiratieboek!

We laten je graag zien wat er allemaal mogelijk is als het gaat om houten buitenkeukens. Veel mensen die bij ons een aanvraag doen hebben specifieke wensen. Wij gaan dan graag opzoek naar de juiste oplossing voor hun wens.

In het inspiratieboek hopen we jou te laten zien wat een buitenkeuken kan doen met je tuin.