Luxe buitenkeuken laten maken

Een luxe buitenkeuken voor iedere tuin

Geniet het hele jaar door van het buitenleven met een luxe buitenkeuken. Bij Houtdoor zijn we gespecialiseerd in het maken van een houten luxe buitenkeuken.

Door het gebruik van hout zijn onze buitenkeukens erg duurzaam en in vele verschillende stijlen te verkrijgen. Zo kunnen wij voor elke tuin een gepaste exclusieve buitenkeuken creëren.

Ons doel is om de luxe van je keuken in huis door te trekken naar de tuin. Zo wordt je tuin een verlengstuk van de woonkamer.

Duurzame houtsoorten

Onze vakmensen werken al jarenlang met hout en hebben veel ervaring opgedaan. Door te kiezen voor duurzame houtsoorten zorgen we er voor dat de kwaliteit van een luxe buitenkeuken hoog blijft.

Daarnaast is hout ook een natuurlijk product en milieuvriendelijk materiaal. Zo kan je op een bewuste manier genieten van het buitenleven.

Kwaliteitsmerken voor een luxe buitenkeuken

Luxe en comfort staan centraal in onze luxe buitenkeukens. Om die reden werken we enkel samen met kwaliteitsmerken. Denk hierbij aan barbecues van Big Green Egg en Napoleon.

Ben je benieuwd welke merken wij nog meer gebruiken om de kwaliteit van onze keukens te waarborgen?

Een luxe buitenkeuken op maat

Stap 1

Uw wensen

Nadat u contact met ons heeft opgenomen, of een vrijblijvende offerte heeft aangevraagd, plannen wij met u een brainstormsessie om de buitenkeuken in kaart te brengen.

Deze brainstormsessie vindt plaats op een van onze showroomlocaties, online via een videocall of bij u thuis.

Stap 2

3D Ontwerp

Na onze brainstormsessie gaan we voor u aan de slag. We beginnen met het uitwerken van uw wensen en creëren daaruit een 3D ontwerp.

Zodra deze compleet is ontvangt u van ons het uitgewerkte 3D ontwerp met bijbehorende prijsindicatie. Uw contactpersoon zal daarbij nog een telefonische toelichting geven.

Stap 3

Terugkoppeling

Zodra u rustig naar het 3D ontwerp en de prijsindicatie heeft kunnen kijken willen we deze graag even met u nabespreken. Dit doen wij bij voorkeur via een videocall.

Blijkt er tijdens de terugkoppeling dat er iets moet worden aangepast aan het ontwerp? Dan zullen wij een nieuw 3D ontwerp maken* inclusief een nieuwe prijsindicatie.

Stap 4

Offerte

Indien het 3D ontwerp en de prijsindicatie akkoord zijn zullen wij een definitieve offerte maken. Deze ontvangt u per e-mail.

Zodra de offerte is ondertekend en aan de betalingsconditie is voldaan zal de buitenkeuken in productie gaan.

Stap 5

Productie

We gaan aan de slag met uw buitenkeuken. We bouwen de constructie van uw buitenkeuken op een duurzame manier zodat uw buitenkeuken geschikt is voor het zomer- en winterseizoen.

We zijn gemiddeld 6 tot 8 weken met uw buitenkeuken bezig, afhankelijk van de drukte.

Stap 6

Plaatsing

En dan is het zo ver: uw eigen buitenkeuken wordt geplaatst! Onze professionele monteurs zetten de buitenkeuken op zijn plek en zorgen dat hij klaar is om gebruikt te worden.

*De eerste 3 stappen zijn kosteloos, mits de eerste 3D tekening voldoet aan uw wensen. Zodra deze moet worden aangepast in stap 3 vragen wij een vergoeding (€250,-).

Indien de offerte doorgaat wordt de vergoeding verrekend in de totaalprijs.

Een eigen contactpersoon

Communicatie is belangrijk bij het uitwerken van een nieuwe luxe buitenkeuken. Bij Houtdoor krijg je een eigen contactpersoon waarmee je al je wensen kunt bespreken. Ook na de ontwerpfase kun je met al je vragen bij het contactpersoon terecht. Deze blijft namelijk van begin tot eind betrokken bij jou project.

Jij beslist, wij creeëren

Om een droom te kunnen realiseren moeten alle wensen besproken worden. Wij vinden het belangrijk dat je met al jou wensen bij ons terecht kunt, zodat wij je kunnen adviseren. Voor ons is niets te gek en we zoeken graag naar de beste oplossingen. Zodra alle wensen bij ons bekend zijn en we gezamenlijk tot een ontwerp zijn gekomen starten wij met het creëren van jouw nieuwe luxe buitenkeuken.

Tijdens de productie houd je contactpersoon je op de hoogte. We bespreken wanneer de buitenkeuken geïnstalleerd kan worden en zorgen dat alles goed afgeleverd wordt. Voor je het weet kan je genieten van je eigen luxe buitenkeuken!

Moderne buitenkeuken met een warme uitstraling

Het project in Bergschenhoek kwam op ons pad door 1 van onze partners. De doelstelling was om een luxe buitenkeuken te creëren die passend is het totaalplan van de tuin. [….]

De Coffee Corner

In de schitterende bosachtige omgeving van Zeist mochten we een elegante maatwerk buitenkeuken realiseren die volledig “in blend” bij de imposante massief eiken overkapping. […]

Mis niets van Houtdoor

Dit is wat klanten van ons vinden:

Aad Vermeulen
Aad Vermeulen
13/09/2023
We hebben onze buitenkeuken vernieuwd, aangepast en vergroot. De samenwerking verliep uitermate prettig, de bestaande keuken werd opgehaald en binnen een paar dagen aangepast opnieuw geplaatst. Helaas ontstond er een klein probleempje maar werd dit adequaat en snel opgelost. Levering, service en persoonlijke betrokkenheid top. Zeer aan te bevelen.
Johan Pellicaan
Johan Pellicaan
03/08/2023
We hebben een aantal jaren geleden tot volle tevredenheid een buitenkeuken laten maken. Een mooi product met een goede prijs prestatie verhouding. Zojuist heeft Houtdoor een speciale, op maat gemaakte 4 meter brede tuinkast gemaakt. Wederom vakwerk geleverd door Wilrik en zijn team.
Janrico Van De Koppel
Janrico Van De Koppel
08/02/2023
Goede adviezen en duidelijke uitleg over het hout etc. Super blij mee!
E Van der Schaaf-Dijkstra
E Van der Schaaf-Dijkstra
19/01/2023
Wat een geweldig bedrijf! Onze buiten keuken is schitterend geworden. Het is een klein bedrijf welke daardoor persoonlijk met je meedenkt en adviezen op maat verzorgd. Ook de service is perfect. Zij zijn snel bereikbaar en komen met gerichte klantvriendelijke oplossingen. Kortom, heb je een buitenkeuken nodig dan zit je bij Houtdoor goed! Nogmaals bedankt voor alles!
Marco den Haan
Marco den Haan
13/01/2023
Aan het genieten van onze nieuwe buitenkeuken. We waren al lang op zoek naar boven steeds niet wat echt bij ons past. Toen kwamen we Houtdoor tegen, met voor ons de perfect buitenkeuken die precies past onder onze veranda. Team Houtdoor bedankt voor de goede service, en netjes op de plek zetten tot de laatste afwerking. En niet te vergeten een heerlijke fles wijn! Laat de zomer maar komen.
Cornelis de Fluiter
Cornelis de Fluiter
02/09/2022
Wat een geweldig eindresultaat, van het eerste contact met èèn van de vakmannen tot na de levering zijn we goed geholpen. Er is oog voor detail waardoor onze (hele) specifieke wensen gerealiseerd konden worden. Een aanrader voor mensen die op zoek zijn naar een karaktervolle buitenkeuken van goede kwaliteit!
Edwin Zuidhoorn
Edwin Zuidhoorn
15/03/2022
Buitenkeuken op maat laten maken. Hele proces verliep goed, zowel ontwerpfase als plaatsen.
Gregor Brandt
Gregor Brandt
15/11/2021
Ik heb mijn buitenkeuken door Houtdoor laten maken. Na een initieel gesprek kwam men al snel terug dat er een showroommodel was dat ongeveer aan mijn wensen voldeed. Na wat kleine aanpassingen is het showroommodel inderdaad snel geleverd. Er was wel wat extra nazorg vanwege wat problemen met de BBQ en een blad wat aangepast moest worden maar de communicatie daarover was telkens open en eerlijk en werd ik persoonlijk benaderd. Vriendelijke mannen, die ook baalden als er iets mis gegaan was en alles deden om het te krijgen zoals het moest zijn. Uiteindelijk ook nog wat op maat gemaakte afdekhoezen besteld bij ze en nu ben ik helemaal tevreden. Goed handwerk is tegenwoordig moeilijk te vinden, maar ik kan Houtdoor met volle overtuiging aanbevelen.
Ton Hendriks
Ton Hendriks
28/10/2021
Kwaliteit, kwaliteit, kwaliteit! De buitenkeuken die op maat is gemaakt ziet er werkelijk bijzonder goed uit. Wij zijn er heel blij mee. Het cederhout is met een speciale weerbestendige olie behandeld voor een extra lange levensduur. Een buitenkeuken waar we veel plezier van gaan hebben. Bovendien was het contact met Houtdoor bijzonder prettig, duidelijke uitleg over de werkwijze, tijdsduur en kostenplaatje. Kortom, wij zijn uitermate tevreden!

Wil je nog meer inspiratie?

Ontvang gratis ons inspiratieboek!

We laten je graag zien wat er allemaal mogelijk is als het gaat om houten buitenkeukens. Veel mensen die bij ons een aanvraag doen hebben specifieke wensen. Wij gaan dan graag opzoek naar de juiste oplossing voor hun wens.

In het inspiratieboek hopen we jou te laten zien wat een buitenkeuken kan doen met je tuin.