Maatwerk buitenkeukens

tooltip text

Big Green Egg Large

Neolith Basalt Black Keukenblad

Onbehandeld Western Red Cedar hout zonder knoest

Vakmanschap zit in ons DNA. Daarom worden al onze buitenkeukens met de hand gemaakt, zodat we de hoogste kwaliteit kunnen neerzetten.

Ben je benieuwd hoe het buitenleven eruit ziet met een Houtdoor maatwerk buitenkeuken?

Dit is wat klanten van ons vinden:

[trustindex no-registration=google]

Mis niets van Houtdoor

Moderne buitenkeuken met een warme uitstraling

Het project in Bergschenhoek kwam op ons pad door 1 van onze partners. De doelstelling was om een luxe buitenkeuken te creëren die passend is het totaalplan van de tuin. [….]

De Coffee Corner

In de schitterende bosachtige omgeving van Zeist mochten we een elegante maatwerk buitenkeuken realiseren die volledig “in blend” bij de imposante massief eiken overkapping. […]

Voordelen van maatwerk

Comfort

Geniet optimaal van het buitenleven, de zon en het warme weer! Met een Houtdoor bereid je gemakkelijk een hapje en een drankje in uw tuin.

Luxe maatwerk buitenkeuken

Uniek

Een maatwerk buitenkeuken is uniek afgestemd op jouw tuin. Geen tuin is namelijk hetzelfde. We vinden het belangrijk om jouw wensen en ideeën om te zetten in een buitenkeuken die daarbij past.

Alles is bespreekbaar

The sky is the limit bij maatwerk! Of het nu gaat om materiaalsoort, ingebouwde verlichting, apparatuur zoals een wijnkoeler, extra spoelbak, friteuse of andere extra’s; we luisteren naar jouw wensen en denken met je mee.

Luxe maatwerk buitenkeuken, eiken buitenkeuken, buitenkeuken met gas bbq

Mogelijkheden in houtsoorten

Houtdoor maakt gebruik van vier hoogwaardige houtsoorten! Bekijk zelf welke houtsoort jij het mooiste vindt passen bij jouw Houtdoor.

3D (ontwerpfase)

Om jou een impressie te geven hoe uw buitenkeuken eruit komt te zien, maken we een 3D-ontwerp. Aan de hand van dit ontwerp kijken we samen wat je aanvullende wensen zijn.

Wil je nog meer inspiratie?

Ontvang gratis ons inspiratieboek!

We laten je graag zien wat er allemaal mogelijk is als het gaat om houten buitenkeukens. Veel mensen die bij ons een aanvraag doen hebben specifieke wensen. Wij gaan dan graag opzoek naar de juiste oplossing voor hun wens.

In het inspiratieboek hopen we jou te laten zien wat een buitenkeuken kan doen met je tuin.