Perfectie tot in de details

Iedereen heeft unieke wensen. Door de jarenlange ervaring als meubelmakers zijn wij gespecialiseerd in maatwerk. We steken onze handen graag uit de mouwen voor de specifieke wensen van uw maatwerk buitenkeuken.

Ons proces

Uw wensen

Alleen samen komen we tot de mooiste buitenkeuken. We plannen graag een vrijblijvende videocall in om uw wensen en ideeën te bespreken. We maken samen het eerste concept.

De schets

Na het eerste gesprek ontvangt u een 2D tekening en een eerste prijsindicatie van uw buitenkeuken. Heeft u nog aanpassingen? Dat kan!

Het ontwerp

Nadat u de aanpassingen van de 2D tekening heeft doorgegeven komen we graag de locatie opmeten. We brengen verschillende hout- en kleurstaaltjes mee. Na het inmeten krijgt u een uitgebreide 3D tekening en de definitieve offerte toegestuurd. U heeft nu een goed beeld van hoe uw buitenkeuken eruit komt te zien. We spreken graag de laatste details met u door in onze showroom. Heeft u tijd voor een kopje koffie?

*De eerste twee stappen zijn vrijblijvend. Voor het aanpassen van de 2D tekening en het inmeten op locatie vragen wij een vergoeding. Indien de offerte doorgaat wordt de vergoeding verrekend in de totaalprijs.

Productie

We gaan aan de slag met uw buitenkeuken. We bouwen de constructie van uw buitenkeuken op een duurzame manier zodat uw buitenkeuken geschikt is voor de zomer- en winterdagen. We zijn gemiddeld 4 tot 6 weken met uw buitenkeuken bezig, afhankelijk van de drukte.

Plaatsing

En dan is het zo ver: uw eigen buitenkeuken wordt geplaatst! Onze professionele monteurs zetten de buitenkeuken op zijn plek en zorgen dat hij klaar is om gebruikt te worden. U kunt beginnen met koken!

.