Kwaliteitsmerken

Wij werken enkel met kwaliteitsmerken,
zodat u volop kunt genieten.

Uw buitenkeuken is niet compleet zonder een goede barbecue, oven, spoelbak en een mooi aanrechtblad. Wij werken enkel met merken waar wij in geloven. En dat doen we niet voor niets: met deze kwaliteit kunt u jarenlang heerlijke gerechten bereiden in uw eigen tuin.

Glimmende perfectie

Het Canadese merk Napoleon Grills is één van specialisten in inbouwbarbecues en heeft van alle barbecuemerken misschien wel het meest uitgebreide assortiment. Napoleon Grills heeft al verschillende Vesta Awards gewonnen voor hun bbq’s!

Italiaans design

Het is mogelijk dat dit merk al bij u bekend is. Boretti heeft namelijk al ruim 20 jaar ervaring in barbecues! Boretti weet innovatieve technieken goed te combineren met eenvoud. De inbouwbarbecues van Boretti zijn dan ook erg toegankelijk én brengen tegelijkertijd een stukje Italië in uw tuin.

Ovens waar je u tegen zegt

Naast gasbbq’s hebben we ook gekozen voor een kwaliteitsmerk in houtovens. Het Italiaanse merk Alfa Forni is een oud familiebedrijf dat gespecialiseerd is in hout- en gasovens voor thuis en professioneel gebruik. Alfa Forni onderscheidt zich in design en performance.

Uniek keramiek

Eigenlijk hoeft er weinig gezegd te worden over het merk Big Green Egg. Het is inmiddels een begrip geworden in de barbecue wereld en het is wereldwijd de bekendste kamado barbecue. Wij zijn dan ook trots dan we met Big Green Egg mogen samenwerken.

Mis niets van Houtdoor

tooltip text

Niet alleen het gebruik van kwaliteit merken vinden we belangrijk. Ook de materialen waarmee we werken moeten van goede kwaliteit zijn.

Om die reden zijn er een aantal soorten hout waar wij mee werken. Wil je daar graag meer over weten? Bekijk dan de materialen pagina.