Showroom

Kom langs op de volgende locaties

Lochem

Op onze vestiging in Lochem hebben wij onze eigen showroom. Hier is altijd een mooie collectie luxe buitenkeukens te vinden. Maak gerust een afspraak om een keer langs te komen!

Luxe buitenkeuken, zwarte buitenkeuken, eiken buitenkeuken

Amersfoort

Bij onze partner Kees Smit Tuinmeubelen hebben we een Houtdoor buitenkeuken tentoongesteld.

Almelo

Ook bij de Kees Smit Experience Store in Almelo hebben wij een Houtdoor buitenkeuken geplaatst. Dit model is wat groter en uitgerust met inbouwbarbecue en kraan met spoelbak.

Venlo

Kees Smit Tuinmeubelen heeft daarnaast ook een nieuwe vestiging in Venlo. Ook hier zijn wij vertegenwoordigd met een luxe Houtdoor buitenkeuken!

Mis niets van Houtdoor

Bezoek de Houtdoor Showroom

Je bent van harte welkom  in onze eigen showroom

Naast onze werkplaats in Lochem hebben we ook onze eigen showroom. In deze showroom zijn verschillende buitenkeukens te zien. Maak gerust een afspraak!

Maak gemakkelijk een afspraak

Wil je een bezoek brengen aan onze eigen showroom? Neem dan contact op via de contactpagina. Op die manier kunnen we een moment plannen waarop je een bezoek kunt brengen aan de showroom.

Onze eigen showroom heeft geen vaste openingstijden. Daarom is het belangrijk om een afspraak te maken.

Onze verkooppunten

Bespoke 1988

Veel van onze keukenbladen komen bij Bespoke 1988 vandaan. Door onze samenwerking kunnen we keukenbladen van hoge kwaliteit blijven leveren. Daarnaast is Bespoke 1988 ook één van onze verkooppunten.

Kokbeton

Dit is onze vaste partner in aanrechtbladen van beton. Daarnaast is dit ook één van onze verkooppunten.

Kokbeton staat bekend om handgemaakte producten die gemaakt worden in de eigen werkplaats. Betonnen en terrazzo aanrechtbladen en wastafels is waar zij in gespecialiseerd zijn.