Over Houtdoor

De oprichter van Houtdoor heeft het in de genen; hij is opgegroeid met houtbewerking in de familie. Hij begon zijn carrière als maker van exclusieve buitenverblijven. In deze buitenverblijven ontbrak echter nog iets. Vanuit zijn passie voor het buitenleven begon hij met het creëren van een nieuw concept: luxe houten buitenkeukens onder de naam Houtdoor.

Houtdoor is een jong en dynamisch bedrijf met jarenlang vakmanschap in houtwerk. Deze ervaring vertaalt zich in de hoge kwaliteit van onze premium buitenkeukens. Of het nu om uniek maatwerk of om een compleet buitenkeuken gaat, elke buitenkeuken krijgt van ons de aandacht die het verdient. Creëer unieke herinneringen samen met je vrienden en familie!

Onze werkplaats is ruim 400m2 en staat op het terrein van Pactum jeugd en opvoedhulp. De jongeren die bij Pactum komen krijgen onderwijs of dagbesteding, onder andere bij Houtdoor. Sinds 2018 wordt ons team het hele jaar versterkt door jongeren van Pactum en we hopen ze te inspireren voor dit prachtige beroep.

Elk product wordt door onze keurmeester gecontroleerd en krijgt een echt Houtdoor keurmerk: dan is uw buitenkeuken pas écht klaar voor levering.

Meer weten over onze producten? Bekijk onze materialen pagina!