Projecten

Project Bergschenhoek; Modern maar met een warme uitstraling

Wij maken er één geheel van

In de prachtige achtertuin van deze klant miste nog één ding; een Houtdoor. Onze doelstelling was om de buitenkeuken in balans te brengen met de rest van de tuin.

Hout maakt het verschil

Onze klant was erg gecharmeerd van de houtsoort Western Red Cedar, en dat snappen wij heel goed! Het hout is heel duurzaam, gaat jaren mee, heeft een mooie vergrijzing en kenmerkt zich door een moderne maar warme look.

Trots op het resultaat

Wij worden heel trots als we deze buitenkeuken zien! Met het strakke lijnenspel, de donkergroene accenten en de natuurlijke uitstraling van het hout is het een lust voor het oog. Maar we zijn nog het meest trots op het feit dat we weer een klant blij hebben gemaakt met jarenlang plezier en genot van het buitenleven. Want dat is waar we allemaal van houden.

Complete buitenkeukens

Ben je door onze voorgaande projecten nieuwsgierig geworden naar onze buitenkeukens? Bekijk onze alle modellen in onze Houtdoor Compleet collectie.

Creëer je droomkeuken

De twee uitgelichte projecten op deze pagina zijn beide maatwerk projecten. Wil jij ook graag je eigen buitenkeuken realiseren? Bekijk wat de mogelijkheden zijn op onze maatwerk pagina.

Mis niets van Houtdoor

Project Zeist; de Coffee Corner

Waar natuur en buitenleven samenkomen

Deze imposante overkapping is gelegen in de schitterende en bosrijke omgeving van Zeist. Wij hebben dit prachtige verblijf een echte upgrade gegeven met een Houtdoor buitenkeuken.

Het kleurenspel

De buitenkeuken, gemaakt van Europees Eikenhout, is uitgevoerd in een exclusieve grijze tint die je terugziet in de overkapping. Daardoor wordt hij echt één met de overkapping.

Esthetisch totaalplaatje

Het Kreta-Dekton aanrechtblad zorgt voor een robuuste look. Tegelijkertijd gaven we een elegante draai aan de buitenkeuken met de slanke en greeploze deurtjes. Onze klant was erg blij met het eindresultaat, en wij zijn trots om dit stukje vakmanschap met jou te delen!

We inspireren je graag!

Ontvang ons gratis inspiratieboek!

Wij houden ervan om mensen te inspireren met onze passie; het creëren van unieke totaalplaatjes. Laat vakmanschap en hoogstaande kwaliteit maar aan ons over; jouw verhaal is wat de buitenkeuken jóuw buitenkeuken maakt.

We laten je graag zien hoe ultiem genieten van het buitenleven er in jouw tuin uitziet!